top of page

Tenis - doplnění termínů!


Vážení učitelé, kolegové,

děkujeme vám za váš zájem o kurz tenisu

a o doslova bleskové obsazení termínů. Velice nás to těší, přesto se však zatím nepodařilo plně uspokojit zájem všech škol zařazených do projektu. V pilotním období již bohužel nemůžeme termíny tenisu navýšit, přesto bychom však vašemu zájmu rádi vyšli vstříc a nabízíme možné řešení.

Zjistili jsme, že u některých obsazených termínů počet přihlášených dětí zdaleka nenaplňuje kapacitu kurzu (35-50 dětí), rozhodli jsme se tedy, že vám tyto vybrané termíny nabídneme ještě jednou, pro další skupinu dětí, do naplnění možné kapacity.

Prosíme vás však o důsledné respektování těchto zásad:

Ve webové registrační aplikaci Kalendář je

u každého takového termínu tenisu pro 2. skupinu (vaše registrace) uvedeno:

  • maximální možný počet dětí

  • zda se jedná o nabídku pro MŠ nebo ZŠ - děti z 1.-3. třídy

- Jde nám o respektování věkové kategorie dětí, které jsou již na termín přihlášeny primárně v 1. skupině. Přestože vaše 2. skupina - jiná škola - bude trénovat samostatně na jiném kurtu, chceme pro hladký průběh tréninku dodržet věkovou homogenitu.

- Pokud byste na doplňující termín přihlašovali více dětí než je u termínu uvedeno, nebyli bychom již schopni zajistit dětem potřebné vybavení a trenérskou péči!

Připomínáme, že lekce tenisu nabízíme každé úterý a čtvrtek v 9 - 10.30 hod, v období duben-červen 2017. Kurz sestává ze dvou lekcí á 90 min. Prosíme vás, abyste tedy ve webové registrační aplikaci Kalendář objednávali vždy dva termíny současně -v pokud možno co nejkratším odstupu.

Děkujeme za spolupráci a těšíme se na vás!

JUDr. Dana Maršálková

ředitelka Nadace Pražské děti

MUDr. Vít Mařík

manažer projektu


5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page