top of page

Ohlédnutí paní učitelky Jitky Uhlíkové za první lekcí tenisu!


Ve čtvrtek 6.4. proběhla první lekce tenisu - nově zařazené sportovní aktivity do projektu Nadace Pražské děti. Lekci na kurtech klubu se slavnou historií LTC Praha na Letné vedl MUDr. Vít Mařík, který je vedle funkce manažera projektu zároveň i hlavním trenérem tenisu v pilotním režimu. Spolu s ním se dětem na kurtech věnoval Ondřej Kvasnička.

A dnes jsme obdrželi velmi potěšující mail od paní učitelky Uhlíkové ze ZŠ Brána jazyků, popisující dojmy dětí z této nové zkušenosti:

Děkujeme vám za zprostředkování "nahlédnutí " do krás tenisu. Žádnému z dětí nepřišlo, že byste byl moc přísný. Srozumitelné povely a jasná pravidla, co se na hřišti v kterou chvíli dělá, jsou pro děti ideální. Mladík Ondra byl velice přátelský k dětem, byl trošku málo hlasitý, i u něj byly děti maximálně spokojené. Děti donesly i obrázky "Poprvé na tenise", všichni se na nich usmívají. Určitě jste nikoho netraumatizoval, vaše letité zkušenosti byly přínosem i pro tak početnou skupinu. Máme ve třídách i děti ostýchavější, lépe se jim ve větší skupině neznámé objevuje. Pro mnohé to asi bude i poslední setkání s tímto sportem, proto je tak záslužné od vás, že se obětujete k těmto nestandardním lekcím.

Přejeme vám prima děti a především pěkné počasí

za prvňáčky z Vojtěšské Jitka Uhlíková


71 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page