top of page

Dopis paní ředitelky Šárky Matouškové z MŠ Národní

Aktualizováno: 4. 3. 2022


Vážená paní ředitelko,

vážený pane předsedo,

vážená Rado,

obracím se na vás jménem svým, našich dětí, pedagogů i rodičů. Ráda bych vám za nás všechny poděkovala za uplynulé období spolupráce. Od roku 2012 - počátku mého působení v Mateřské škole Národní se zaměřením na ranou péči - jsou naše děti zvány na různé kulturní a společenské akce organizované Nadací Pražské děti. Ať se jednalo o divadelní představení, klauniády, koncerty, děti byly vždy nadšené, velmi dobře se bavily a na závěr akce byly obdarovány pozornostmi i sladkou odměnou. Postupem času se spolupráce rozvinula i v oblasti sportovní, a to v takové šíři, že prosté poděkování nestačí. Několikrát za rok se děti z MŠ Národní a Řásnovka 5 zúčastňují sportovních her v písku na Strahově, v loňském školním roce prošlo 10ti hodinovou výukou plavání 75 nejstarších dětí v bazénu YMCA. Všechny jmenované akce byly pro děti zcela zdarma. Vyvrcholením každoroční spolupráce se pak stává slavnostní předání finančního daru škole ve výši 20 000.- Kč. Dary jsou vždy po dohodě s pedagogy využity na aktuálně nejpotřebnější oblast, ať je to posílení počítačové gramotnosti, využití částky na pořádání celodenního výletu pro všechny děti v závěru školního roku a další zkvalitnění vzdělávání dětí.

V novém školním roce 2016/2017 opět navazujeme na již tradiční spolupráci kulturní i sportovní. Kromě sportování v písku v hale Beach Strahov a kulturních akcí na Staroměstském náměstí se opět naše škola zapojila do kurzů plavání, a to znovu v počtu 75 dětí z MŠ Národní a Řásnovka 5. Navštěvujeme palác AXA s výbornými podmínkami a profesionálním týmem plavčíků.

Závěrem bych za celou naši školu znovu vyjádřila velké poděkování a vděčnost. Těšíme se na další krásné zážitky, sportovní výkony a především děkujeme za příležitost pro naše děti získat celoživotní pohybové a sportovní dovednosti.

Děkujeme.

Za pedagogický tým školy, všechny naše děti i rodiče

Šárka Matoušková, ředitelka školy

V Praze 16.11.2016


54 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page