top of page

Tenis pro děti z Prahy 1 - novinka v pilotním režimu


Vážení učitelé, kolegové,

dovolujeme si vás upozornit na zařazení nové sportovní aktivity do projektu Nadace Pražské děti - vedle bruslení, plavání a pískování nyní přidáváme tenis!

Program "Začínáme s TENISEM" je otevřen v pilotním režimu zatím jen pro děti od 4(5) do 10 let. Přihlásit se tak mohou mateřské školy s dětmi z posledních dvou ročníků

a základní školy s dětmi z 1. - 3. třídy.

Lekce tenisu nabízíme každé úterý a čtvrtek v 9 - 10.30 hod, v období duben-červen 2017. Kurz sestává ze dvou lekcí á 90 min. Prosíme, ve webové registrační aplikaci Kalendář tedy objednávejte vždy dva termíny současně - ne v delším odstupu než 14 dní, pro 35 - 50 dětí (cca 2 třídy).

Lekce probíhají na tenisových kurtech na Letné - v oddíle LTC Praha. Program povede přímo projektový manažer "Praha 1 naučí děti plavat, bruslit a sportovat", p. Vít Mařík, licencovaný trenér ČTS a bývalý reprezentační trenér žáků ČR.

Cílem programu je upoutat děti, které by se jinak k tenisu nedostaly - úplné začátečníky - a ukázat jim sport, který Češi umí! Tenis je výkladní skříní českého sportu!

Těšíme se na vás!

JUDr. Dana Maršálková

ředitelka Nadace Pražské děti

MUDr. Vít Mařík

manažer projektu


22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page