top of page

PODĚKOVÁNÍ OD ZŠ BRÁNA JAZYKŮ

Aktualizováno: 13. 6. 2023



Vážená paní starostko,


obracím se na Vás, protože bych ráda touto cestou poděkovala za úžasnou spolupráci s nadací Pražské děti.

Tato nadace vedená paní JUDr. Danou Maršálkovou je pro školu velkým přínosem. Naše škola Brána jazyků je jednou z nejstarších škol na území Prahy 1 a bohužel nedisponuje žádnou plochou, kde by naši žáci mohli sportovat. Jen díky skvělé práci nadace paní ředitelky Maršálkové, si naši žáci mohou plnit své sportovní sny a plně rozvíjet své talenty.

Nadace Pražské děti je jedinečná hlavně ve všestranné podpoře, která zahrnuje aktivity jako squash, beachvolejbal, tenis, lední bruslení, plavání. Vše pod dohledem profesionálních trenérů, kteří dokáží naše děti pro sport nadchnout.

Další důležitou věc, za kterou chceme poděkovat, je, že nadace poskytuje možnost bezplatného zapůjčení sportovního vybavení zahrnující brusle a helmu, takže sport je přístupný opravdu všem dětem.

Žáci naší třídy 3.C se vždy na sportovní aktivity pořádané nadací velmi těší.

Vážená paní starostko, děkujeme i Vám, že s nadací Pražské děti radnice Prahy 1 úzce spolupracuje a tím umožňuje dětem sportovat.

Přeji Vám hodně úspěchů a spokojených obyvatel Prahy 1.

S přátelským pozdravem.


PhDr. Hana Novotná

třídní učitelka 3.C


 

Dobrý den,


chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za nabídku sportovních aktivit, které nabízíte školám Prahy 1. Děti si tak mají šanci vyzkoušet aktivity, ke kterým by se normálně nedostaly.

Poděkování určitě patří i paní doktorce Maršálkové, která tyto aktivity zaštiťuje a velmi dobře se stará o to, aby se sportovní aktivity rovnoměrně rozprostřely mezi děti na jednotlivých školách.

Velmi se přimlouvám za to, aby i nadále mohly aktivity ve sportu pro děti pokračovat, protože jako letitý učitel pozoruji, že hýbat se, děti opravdu potřebují.



S přáním hezkého zbytku dne


PhDr.Markéta Kopřivová

ZŠ Brána jazyků s rozšířenou výukou matematiky

16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page